Виробництво Lago

Підприємство LAGO це виробництво Європейського рівня з впровадженою системою НАССР, якісним продуктом та прекрасним молодим колективом. На етапі розробки проєкту будівництва були враховані вимоги Міжнародного Стандарту Управління Безпечністю Харчових продуктів ISO 22 000. Молочний цех почав свою роботу у 2019 році.

HACCP 1ISO 1

Що це означає?

• Будівельні матеріали та роботи, які проводились повністю безпечні для випуску харчових продуктів
• Інженерія цеху починається з власної свердловини та глибокого очищення води для виробництва
• Очисні спорудження цеху передбачають повне перероблення відходів без забруднення довкілля

Обладнання для виробництва продукції — TESSA Ізраїль.

Для перероблення молока виробництво LAGO використовує обладнання від одного з провідних світових виробників – TESSA, Ізраїль. Компанія TESSA є одним зі світових лідерів постачання обладнання для підприємств молочної продукції по всьому світу, враховуючи країни Північної Америки та Західної Європи.

Встановлене обладнання призначено для дрібних і середніх підприємств та зроблено з нержавіючої сталі, відповідно до європейських стандартів для харчового обладнання DIN і американського стандарту 3А. До переліку встановленого обладнання входять: виробничі резервуари, пастеризатори, гомогенізатори, сепаратори, пакувальне обладнання, та інше.

equipment
equipment1
equipment 1
equipment2
equipment4 1
equipment5 1
equipment6 1
equipment7
prod 3 768x432 1

°Для виробництва молочної продукції першочергову роль відіграє якість і чистота сировини — Молока.

Єдиним постачальником молока, що використовується для всіх видів молочної продукції LAGO, є ТОВ “Українська молочна компанія”. УМК це найбільша в Україні ферма промислового типу, де працюють виключно з племінними коровами голштинської породи. Стадо корів формувалося шляхом закупівлі племінних нетелей на молочних фермах Німеччини, Нідерландів та Данії.

Утримання корів безприв’язне, годівля з кормових столів відбувається за загально змішаним раціоном, для якого використовуються високоякісні корми власного виробництва: силос кукурудзяний, сінаж люцерновий, сіно злакове, солома пшенична, зерно ячменю, вівса та кукурудзи. Також для годівлі тварин Товариством закуповуються шрот рапсовий, соняшниковий та соєвий, сухий жом та мінерально-вітамінні домішки.

На фермі використовується максимально автоматизована доїльна зала. Для доїння використовують устаткування відомого виробника «ДеЛаваль». При виробництві молока не використовуються гормональні стимулятори, антибіотики та інші шкідливі для людей добавки та гарантується постачання сировини високої якості для перероблення в молочні продукти загального споживання. Важливо і те, що молоко охолоджується прямо під час доїння. Постійна температура +3 .. + 6°C зберігається до моменту надходження молочної сировини до нас (ДСТУ 3662-97).

Компанія одна з дев’яти на ринку України, що мають сертифікат про Якості сировини – «Сировинна зона для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування». Молоко виробництва УМК за якісними показниками відповідає стандартам якості, визначеним для України та ЄС. Вироблене на фермі Товариства молоко має наступні параметри якості:
• Бактеріальна забрудненість менш ніж 50 тис. на см.куб.
• Кількість соматичних клітин – менш ніж 150 тис. на см.куб.

Молоко екстракласу – це один із сортів молока, що є найкращим за всіма критеріями.

Вхідне молоко проходить контроль по показниках жирності та вмісту білка, але основний показник — це показник чистоти молока та здоров’я тварин на фермі, відсутності сторонніх хімічних домішок в сировині. Наше молоко повністю відповідає критеріям Екстра — найцінніше, корисне і дороге.

Щоденно молоко надходить на підприємство в охолодженому вигляді + 4 градусів, проходить термічну обробку від 75 до 98 градусів згідно з рецептурами продукції. Зберігання та відвантаження продукції здійснюється в межах + 2 / +4 градусів.

Для виготовлення кисломолочних продуктів на виробництві, ми використовуємо натуральні заквашувальні культури та ферменти італійського, французького та швейцарського виробництва Danisco (Франція) і Chr. Hansen (Данія).

На виробництві ми використовуємо натуральні заквашувальні культури та ферменти італійського, французького та швейцарського виробництва. В йогуртах резервуарних та термостатних використовуються наповнювачі, що не містять у своєму складі ГМО, крохмалю та штучних консервантів. Замість крохмалю в ролі згущувача для фруктової основи виступає натуральний пектин.

Перевірка всієї сировини та готової продукції щоденно проводиться у власній лабораторії ТОВ “LAGO” та у Державних органах по контролю якості харчових виробництв.

prod 5 768x432 1
prod 7 768x432 1
prod 9 768x432 1
work1
prod 10 768x432 1
quality
12 2
48 1
52 1

Процес
Якщо ми сьогодні закупили та доставили в цех партію молока, то сьогодні ж і починаємо виробничий процес. Тобто не змішуємо і не відстоюємо молоко з різних партій. Робимо невеликі партії готової продукції, тому LAGO – це завжди свіжий, смачний і максимально корисний продукт.

Логістика
Ми контролюємо весь процес виробництва: від перевірки прийнятого з ферми молока, переробки, упаковки, до логістики для магазинів. На всіх етапах контроль виробляють фахівці з лабораторії LAGO. Ми самі доставляємо продукцію в магазини і своїм партнерам, щоб ви отримали найсвіжішу продукцію!

Асортимент
Асортимент продукції, що випускається за класичними рецептами (згідно з затвердженими рецептурами ДСТУ України) без додавання консервантів та згущувачів:
• Молоко питне від 2,5% до 6% жирності
• Вершки пастеризовані від 10 % до 30% жирності, вершкове масло
• Кефір питний та айран від 1,5 % до 4% жирності
• Сметана від 15% до 20% жирності
• Йогурти класичні, йогурти з наповнювачами термостатні, йогурти з наповнювачами питні від 2,5 % до 3,2 % жирності
• Сир кисломолочний
• Молоді сири — адигейський, бринза, качотта
• Широка лінійка безлактозної продукції

Наш колектив із задоволенням виконує свою місію — готує найсмачнішу, найякіснішу молочну продукцію, що смакує всій родині!

❤️