HACCP

ТМ «LAGO» – підприємство, обладнане за останнім словом техніки. Молочний цех почав свою роботу в 2019 році. Проект розроблений відповідно до вимог Міжнародного Стандарту Управління Безпекою харчових продуктів ISO 22 000.

ISO22000

Що це значить?

  • Будівельні матеріали та роботи, які проводились повністю безпечні для випуску хпрчових продуктів
  • Інженерія цеху починається з власної свердловини і глибокого очищення води для виробництва
  • Очисні споруди цеху передбачають повне перероблення відходів без забруднення навколишнього середовища
  • Обладнання для виробгицтва продукції – TESSA Ізраїль.

Обладнання

Для переробки молока підприємство використовує обладнання від одного з провідних світових виробників – TESSA, Ізраїль.

Призначено для дрібних і середніх підприємств. Зроблено з нержавіючої сталі, відповідно до європейських стандартів для харчового обладнання DIN і американського стандарту 3А.

Сировина

Для виробництва молочної продукції першорядну роль відіграє якість і чистота сировини.

Ми використовуємо тільки натуральне молоко класу Екстра без будь-яких консервантів або добавок від ТОВ «УМК».

Контроль якості

Вхідне молоко проходить контроль за показниками жирності і вмісту білка, але основний показник – це показник чистоти молока і здоров’я тварин на фермі, відсутність сторонніх хімічних домішок в сировині.

Наше молоко повністю відповідає критеріям Екстра!

Важливо і те, що молоко охолоджується прямо під час доїння. Постійна температура +3 .. + 6 ° C зберігається до моменту надходження молочної сировини до нас (ДСТУ 3662-97).

Молоко екстра-класу – це один із сортів молока, він є найкращим за всіма критеріями. Основні гігієнічні показники: бактеріальна забрудненість – до 100 тис. КУО / см3, соматичні клітини – до 400 тис. / См3. Таке молоко найцінніше, корисне і дороге.

Закваски

Для виготовлення кисломолочних продуктів на виробництві, ми використовуємо натуральні заквасочні культури і ферменти італійського, французького та швейцарського виробництва Danisco (Франція) і Chr. Hansen (Данія).

У йогуртах питних і термостатних використовуються наповнювачі, що не містять в своєму складі ГМО, крохмалю та штучних консервантів. Замість крохмалю в якості згущувача для фруктової основи виступає натуральний пектин.

 

work

Процес

Якщо ми сьогодні закупили і доставили в цех партію молока, то сьогодні ж і починаємо виробничий процес.

Тобто не змішуємо і не відстоюємо молоко з різних партій. Робимо малі партії готової продукції, тому «LAGO» – це завжди свіжий, смачний і максимально корисний продукт.

Логістика

Ми контролюємо весь процес виробництва: від перевірки прийнятого з ферми молока, переробки, упаковки, до логістики для магазинів. На всіх етапах контроль виробляють фахівці з лабораторії «LAGO».

Ми самі доставляємо продукцію в магазини і своїм партнерам, щоб ви отримали найсвіжішу продукцію!


Логістика

Асортимент продукції, що випускається за класичними рецептами (згідно з затвердженими рецептурами ДСТУ України) без додавання консервантів та згущувачів:

  • Молоко питневід 2,5 % до 6 % жирності
  • Вершки пастеризовані від 10 % до 30 % жирності
  • Кефір питний та термостатичний від 1,5 % до 4% жирності
  • Сметана від 15% до 20 % жирності
  • Йогурти класичні, йогурти з наповнювачами термостатні, йогурти з наповнювачами питні від 2,5 % до 3,2 % жирності
  • Творог класичний
  • Молоді сири -адигейський, бринза, качотта з травами, шевр класичний та з травами.

Наш коллектив з задоволенням виконає свою місію – Приготує та пригостить всіх Корисною, Смачною та Якісною молочною продукцією.