Підприємство LAGO це виробництво Європейського рівня з впровадженою системою НАССР, якісним продуктом та прекрасним молодим колективом.
На етапі розробки проєкту будівництва були враховані вимоги Міжнародного Стандарту Управління Безпечністю Харчових продуктів ISO 22 000.
Що це означає?
- Будівельні матеріали та роботи, які проводились повністю безпечні для випуску харчових продуктів
- Інженерія цеху починається з власної свердловини та глибокого очищення води для виробництва
- Очисні спорудження цеху передбачають повне перероблення відходів без забруднення довкілля
Обладнання для виробництва продукції — TESSA Ізраїль.
TESSA – один з провідних виробників устаткування з перероблення молока. Обладнання виконано з харчової нержавіючої сталі за європейськими стандартами харчового обладнання DIN і американського стандарту 3А.
Для виробництва молочної продукції першочергову роль відіграє якість і чистота сировини — Молока.
ТОВ «Лаго» використовує лише натуральне молоко ґатунку Екстра без будь-яких консервантів чи домішок. Постачальник ТОВ «Українська молочна компанія» Київська обл., Згурівський район. Компанія одна з дев’яти на ринку України, що мають сертифікат про Якості сировини – «Сировинна зона для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування».
Вхідне молоко проходить контроль по показниках жирності та вмісту білка, але основний показник — це показник чистоти молока та здоров я тварин на фермі, відсутності сторонніх хімічних домішок в сировині. Наше Молоко повністю відповідає критеріям Екстра.
Молоко екстракласу – це один із сортів молока, що є найкращим за всіма критеріями. Основні гігієнічні показники: бактеріальна забрудненість – до 100 тис. КУО / см3, соматичні клітини – до 400 тис. / См3. Таке молоко найцінніше, корисне і дороге.
Щоденно Молоко надходить на підприємство в охолодженому вигляді + 4 С, проходить термічну обробку від 75 до 98 С згідно з рецептурами продукції. Зберігання та відвантаження продукції здійснюється в межах + 2 – +4 С.
Повний цикл холодного ланцюга Доставка Сировини – Виробництво – Реалізація на торговий майданчик.
На виробництві ми використовуємо натуральні заквашувальні культури та ферменти італійського, французького та швейцарського виробництва.
В йогуртах резервуарних та термостатних використовуються наповнювачі, що не містять у своєму складі ГМО, крохмалю та штучних консервантів. Замість крохмалю в ролі згущувача для фруктової основи виступає натуральний пектин.
Перевірка всієї сировини та готової продукції щоденно проводиться у власній лабораторії ТОВ «Лаго» та у Державних органах по контролю якості харчових виробництв.